Ubytování v hostelu Milánská.Hostel Milánská, ubytování Praha, hostel v Praze, levné ubytování Praha.

Ubytovna Milánská logo
Ubytovna milánská    
  Rychlá objednávkaRychlá objednávka ubytování  
Ubytovna milánská Ubytovna milánská Ubytovna milánská
 

Objednávka ubytováníHostel Milánská Praha 10, vám nabízí levné ubytování. Přízemí hostelu Milánská je bezbarierové.

 
  Objednat  
Levné ubytování
Ubytování Milánská - hlavní strana
Ubytování - menu
Ubytování - menu
Ubytování - menu
Ubytování - menu
Ubytování - menu
Ubytování - menu
Ubytování - menu
Ubytování - menu
Ubytovna Milánská

Hostel v Praze      
Levné ubytování v Praze Levné ubytování v Praze

Hostel PrahaUbytovna Praha

Levné ubytování v Praze
     
 

Ubytování v hostelu Milánská

12.03.2012

Ubytování v hostelu Milánská

Vítejte na webových stránkách hostelu Milánská. Sehnat si pěkné ubytování v Praze, které má výhodnou polohu a neplatí se za něj astronomické částky, to není jen tak. Navíc pokud jste do Prahy přijeli jako turisté a záleží Vám i na vzdálenosti ubytování od historického centra Prahy, tak je výběr ještě složitější. Hostel Milánská v Praze 10 nabízí řešení: pěkné prostředí, výhodnou polohu a rozumné ceny.
V hostelu Milánská si můžete vybrat z jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových pokojů a třílůžkových až pětilůžkových hotelových studií. Ceny za jedno lůžko na noc se pohybují od 190 korun do 460 korun v závislosti na délce pobytu - čím déle se u nás zdržíte, tím výhodnější cenu Vám nabídneme. Pokoje v přízemí v našem hostelu jsou bezbarierové, stejně jako celé přízemí komplexu. Ve všech pokojích mají naši hosté k dispozici wifi připojení k internetu zdarma. Zázemí hostelu Milánská se perfektně hodí i pro různá školení a podobné společenské akce.

Ubytování v přízemí hostelu Milánská je bezbarierové

Poloha hostelu Milánská umožňuje našim hostům nejen snadný přístup k historickým památkám Prahy, ale také širokou škálu sportovního vyžití. V areálu v těsném sousedství hostelu je možné věnovat se tenisu, fotbalu, plážovému volejbalu či nohejbalu, zahrát si minigolf nebo navšívit nedaleký areál golfu.
Dopravu do centra Prahy Vám zajistí MHD ze stanice autobusů MHD, která je od hostelu Milánská 100 m. Autobusy MHD Vás dopraví do 8 minut ke stanici metra. Lze využít jednoduše například bus č. 125 obousměrně a to ke stanici metra Háje, Skalka nebo bus č. 240 na Černý Most. Ačkoliv při pohledu na mapu Prahy to vypadá, že jsme daleko od centra, je historické centrum Prahy pouhých 30 minut jízdy městskou hromadnou dopravou od hostelu Milánská. Noční spojení s centrem Prahy zajištuje noční linka autobusu č. 911, která má stanice Muzeum, I.P.Pavlova, Hlavní nádraží Praha, Nám. Republiky, Dlouhá třída .... a i autobusem v noci jste v našem hostelu z centra Prahy za 30 minut. Jízdenku MHD je možné zakoupit i u řidiče autobusu. Při delším pobytu využijte nabídky slev Dopravního podniku Praha.
Ubytování je vhodné pro turisty, rodiny s dětmi, studenty a studentky, školní výlety, ubytování při sportovních akcích, ale i pro ubytování firemních pracovníků na obchodních cestách .
Příroda v okolí hostelu Milánská navíc přímo vybízí k dlouhým procházkám, například k některému ze tří nedalekých rybníků a Hostivařské přehradě. Pro opravdové milovníky vodních radovánek je pak ideální volbou výlet do největšího aquaparku ve střední Evropě v pražských Čestlicích, který se nachází od hostelu Milánská pouhých deset minut cesty autem.
S ubytováním v hostelu Milánská si můžete užívat jak krás okolní přírody, tak ruchu velkoměsta. Ať už zavítáte do Prahy v obchodních záležitostech nebo jako turisté, náš hostel je připraven Vám poskytnout příjemné ubytování za skvělé ceny.

   
 

« Zpět na seznam I hlavní strana »

 
Historie a památky Prahy Historie a památky Prahy Historie a památky Prahy
  Aktuálně Aktuální informace o dění v Praze  
     
     
  Hostel-Sun-Milanska-276.jpg

Hostel Sun Milánská Všechny pokoje označené písmenem "D" nebo jako hostel Milánská 2, jsou...

 
  Více  
     
  Hostel-Milanska-249.JPG

Hostel Milánská Rezervace pokojů a hotelových studií je možná e mailem

 
  Více  
     
  Pocasi-Praha-10-270.jpg

Počasí Praha 10
14.3.2024 Teplota měřena v areálu hostelu Milánská.
Aktuální...

 
  Více  
Ubytování v Praze
Levné ubytování Praha hlavní strana I pokoje I Hotelová studia I objednávka Kudy k nám I fotogalerie I ceník I kontakt
  Zobrazit mobilní verzi webu.
    Život dětem
Hostel v Praze  
  Hostel Sun - Milánská   |   Levné ubytování v Praze
Milánská 471/A   |   109 00 PRAHA 10   |  tel: 608364365
IČ: 1009760947 | napište nám  |  mapa stránek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Podrobnosti zde.

partneři


Google+